Nieuws

Alterego

Reinigt, verzorgt en beschermt het haar tegen de zon!

ideaal om mee te nemen op je vakantie.

- Hydrating shampoo
- Intense beschermende conditioner
- intensief voedend masker
- Beschermende olie

 

Voor meer info kom eens langs bij ons in de salon!

 

 

 

Wat was het een geweldig evenement!

Het Glazenhuis Zeeland 2015

 

 

 

 

 

 

 

Transformeer je hele look... in LUXXe! 

 

Welkom bij LUXXink Luxurious Fashion Tattoos, de trendy, tijdelijke tattoo sieraden voor serieuze (en niet zo serieuze) fashionistas. LUXXink-tattoos zijn de perfecte aanvulling voor elke outfit. Op het strand, tijdens een swingende party, op een festival of tijdens het uitgaan; overal waar jij en je huid gezien willen worden. Opbrengen, glimmen en gaan! 

LUXXink-tattoos zijn niet irriterend en veilig voor iedereen om op de huid te dragen. Je zult versteld staan van hoe snel en gemakkelijk het is om een LUXXink Tattoo te plaatsen met de hulp van een beetje water. Je LUXXink-tattoo blijft vier tot vijf dagen zitten, zelfs na regelmatig douchen. Wil je eerder afscheid nemen van je tattoo, doe dit dan gewoon met wat baby-olie. 

Elke LUXXink-tattoocollectie is gevuld met een unieke variëteit aan gouden en zilveren handgestijlde designs. 

Genoeg tattoos om met vrienden te delen: enjoy!

 

Hoe gebruik ik Luxxink tattoos?

 

Hoe kan ik mijn LUXXink-tattoo opbrengen?

Je zult versteld staan van hoe snel en makkelijk het is om je LUXXink-tattoo met een sponsje te plaatsen. Voor de beste toepassing vraag je een vriendin om te helpen met opbrengen. Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is en vrij van oliën. Knip de tattoo ongeveer 3 millimeter van de rand en verwijder het doorschijnende folie. Plaats de tattoo met bedrukte zijde op je huid en druk 30 seconden zachtjes op de andere kant met een natte doek of spons. Schuif daarna rustig het papier van de tattoo en taadaa! Zorg vervolgens dat je huid niet verdraait of rekt zodat de tattoo tijd heeft om te drogen (ten minste 10 minuten).  

 

Hoe lang blijven ze zitten? 

Je LUXXink-tattoo blijft ongeveer 4 tot 5 dagen zitten, afhankelijk van waar die geplaatst is en hoe goed je de tattoo ‘verzorgt’. Probeer zeep, zonnebrandmiddelen, lotions en oliën in de buurt van je tattoo te vermijden. Probeer wrijving zo veel mogelijk te voorkomen. En dep de tattoo droog na het douchen.

 

Zijn LUXXink Tattoos veilig voor de huid? 

Absoluut! LUXXink-tattoos zijn niet giftig en zijn veilig om op de huid te dragen. Alle LUXXink-tattoos voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor de cosmetische- en speelgoedindustrie, alsmede aan alle internationale wettelijke vereisten. Let op: namaakproducten kunnen huidirritaties veroorzaken. We raden aan de tattoos niet te gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar en tijdens de zwangerschap. Ook raden wij af tattoos te plaatsen op een overgevoelige huid, in de buurt van ogen, of bij allergie voor lijmen.

 

 Mijn LUXXink Tattoo heeft zijn schittering verloren, hoe verwijder ik hem?

Om je LUXXink Tattoo te verwijderen smeer je je huid voor één minuut in (baby) olie, scrub daarna de tattoo zachtjes eraf. Herhaal indien nodig. Als zij moeilijk te verwijderen is gebruik dan een watje en wat alcohol, wrijf hem daarna zachtjes met een washandje eraf. 

 

 

 

 

 

NU BIJ ONS VERKRIJGBAAR!

 

 

 

NICKA K new york

Hydrating lipstick

De HQ Lipstick Collection is vrij van parabenen en speciaal ontworpen om lang en comfortabel te dragen. Dankzij de ultra-lichtgewicht formule van jojoba olie, met haar boterachtige gladde textuur, glijden de lipsticks perfect over de lippen en geeft het een briljante pigmentatie.

Nail colors

De HQ Nail Colors Collection bestaat uit nagellakken van hoge kwaliteit. De uitzonderlijke formule glijdt met een minimale inspanning over de nagel voor een levendig resultaat dat niet alleen oogverblindend is, maar ook langdurig blijft zitten.

Hydro care lip balm

Perfectioneer je lippen met de Hydro Care Lip Balms van NICKA K New York. Een innovatieve formule verrijkt met rijke sheaboter om droge en gebarsten lippen te kalmeren en comfortabel te laten aanvoelen. Deze balsem geeft dagelijkse voedende hydratatie aan de lippen en is verkrijgbaar in vijf heerlijke smaken: aardbei, appel, citroen, kers en mint. Het voegt een minimale glans toe en is daarom perfect voor zachte gelaagdheid onder lipsticks en glossen. De soft-touch houders zijn ergonomisch ontworpen en hebben een slank en draagbaar formaat. Dankzij de draaidop wordt uitdroging van de balsem voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresgegevens

Kerkstraat 50
5411BA  Zeeland
Telefoon 0486 - 451362
info@dietweekappers.nl

Openingstijden

Maandag    gesloten

Dinsdag

 9.00 - 21.00 uur

Woensdag

 9.00 - 17.30 uur

Donderdag

 9.00 - 17.30 uur

Vrijdag

 9.00 - 17.30 uur

Zaterdag

 8.30 - 16.00 uur

Portfolio